Hautaustoimisto ja hautaustoimisto somero

Hautaustoimisto Somero, Hautauspalvelut Somero / Arkut ja uurnat Somero / hautajaisiin Somero, Muistotilaisuudet Somero, Hautakivet Somero, Hautajaisjärjestelyt Somero / Hautaustoimisto, Hautajaiset Somero, Hautauspalveut somrella ja salossa, Hautaujaispalvelut somero, Hautajaiset / Hautaustoimisto, hautauspalvelut, Arkut ja uurnat, tuhkaus, Vainajan kuljetus, Hautajaiskuljetukset, Hautaustoimisto Timo Kauppi, Hautaustoimisto, Hautauspalvelut somerolla, Hautajaiset somero, Hautakivet ja muistotilaisuudet, Hautajaiskukat

Hautaustoimisto Kauppi

Hautauspalvelut ammattitaidolla

hautaustoimisto ja somero

Hoidamme hautausjärjestelyt osittain tai kokonaan toiveidesi mukaan yli 65 vuoden kokemuksella. Saat kauttamme muun muassa arkut ja uurnat, hautakivet ja hautajaiskukat. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä olemme tukenasi kaikissa hautajaisjärjestelyissä.

Joensuuntie 25
31400 Somero
Puh: 050 074 3024

Ma – Pe      08:30 – 17:00
La & Su sopimuksen mukaan
Päivystys / neuvonta  24/7

Suosittelemme ajanvarausta jolloin voimme tavata teille parhaiten sopivana ajankohtana.

Hautauspalvelut lähes 70 vuoden kokemuksella

Hautaustoimisto Kauppi tarjoaa surun hetkellä kokonaisvaltaista hautauspalvelua Somerolla ja lähiseudulla. Palvelemme Someron, Salon, Marttilan ja Koski TL:n alueella. Arkkuvarastomme sijaitsevat Somerolla ja Koski TL:ssä, ja vainajien kuljetuspalvelu toimii koko Suomen alueella.

Hoidamme hautausjärjestelyt osittain tai kokonaan toiveidesi mukaan lähes 70 vuoden kokemuksella. Saat kauttamme muun muassa arkut ja uurnat, hautakivet ja hautajaiskukat. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä olemme tukenasi kaikissa hautajaisjärjestelyissä.

Hautauspalvelut ammattitaidolla Somerolla ja lähiseudulla

Kokonaisvaltaiset hautajaisjärjestelyt

Mikäli haluat keventää omaa taakkaasi raskaana aikana, voit jättää hautajaisjärjestelyt kokonaisuudessaan meidän huoleksemme.

Tyylikkäät hautajaiskukat

Voit tilata kauttamme hautajaispäivän kukat, omaisille tarkoitetut osanottokimput sekä erilaiset haudalle ja arkulle laskettavat kukkavihkot, kukkakimput ja kukkaseppeleet. Hoidamme myös esimerkiksi muistotilaisuuksien kukkakoristelut aina suunnittelusta sidontaan.

Hautakivet kaiverruksineen

Hautaustoimistomme valikoimaan kuuluvat Kaavin Kiven kotimaiset hautakivet. Yksilölliset ja kauniit hautakivet on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista kivilajeista.

Apua vainajan kuljetukseen

Hoidamme vainajien kuljetukset pitkällä kokemuksella Someron seudulla ja tarvittaessa myös Somerolta muualle Suomeen. Kuljetamme vainajan sairaalasta tai terveyskeskuksesta siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikalle.

Hautaustoimisto Somero, Hautauspalvelut Somero / Arkut ja uurnat Somero / Kukka-asetelmat hautajaisiin Somero, Muistotilaisuudet, Hautakivet, Hautajaisjärjestelyt Somero & hautaustoimisto somero

Tarjoamme kuljetuspalvelut, jotka varmistavat, että rakkaasi siirretään arvokkaasti ja turvallisesti. Me hoidamme kaikki kuljetusjärjestelyt puolestasi, jotta sinun ei tarvitse huolehtia käytännön asioista tänä vaikeana aikana.

Laaja Valikoima Arkkuja ja Uurnia

Valikoimastamme löydät laadukkaat arkut ja uurnat, jotka sopivat erilaisiin toiveisiin ja budjetteihin. Voit valita perinteisistä tai moderneista malleista, jotka heijastavat vainajan persoonallisuutta ja elämäntyötä.

Hautakivet

Tarjoamme myös erilaisia hautakiviä, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun toiveidesi mukaan. Olipa kyseessä yksinkertainen tai yksilöllisesti suunniteltu hautakivi, autamme sinua valitsemaan täydellisen muistomerkin rakkaallesi.

Hautaustoimisto Somero, Hautauspalvelut Somero, Hautajaiset Somero

Hautaustoimisto Somero Hautauspalvelut Somero Arkut ja uurnat Somero Kukka-asetelmat hautajaisiin Somero Muistotilaisuudet Somero Hautakivet Somero Hautajaisjärjestelyt Somero Hautapaikan valinta Somero Hautajaisseremonia Somero Henkilökohtainen hautaustoimisto Somero Empaattinen hautaustoimisto Somero Luotettava hautaustoimisto Somero

Tyylikkäät hautajaiskukat

Voit tilata kauttamme hautajaispäivän kukat, omaisille tarkoitetut osanottokimput sekä erilaiset haudalle ja arkulle laskettavat kukkavihkot, kukkakimput ja kukkaseppeleet. Hoidamme myös esimerkiksi muistotilaisuuksien kukkakoristelut aina suunnittelusta sidontaan. 

Meillä on hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin tarkoitettujen kukka-asetelmien sidonnoista ja suunnitteluista vuosikymmenten kokemus. Saat kauttamme tuoreet, vehreät hautajaiskukat, jotka tekevät kunniaa vainajan muistolle. Toteutamme mielellämme myös kukka-asetelmia, jotka kuvastavat vainajan persoonallisuutta ja hänen elämäänsä.

Scroll to Top